SPEM Eğitim Programı açılışı gerçekleştirildi
3 Ekim 2023 | 13:47

Gazi Üniversitesinin ortağı olduğu Erasmus KA3 Support for Policy Reform çağrısında kabul alan “621506-EPP-1-2020-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN” kodlu Plastiksiz Okullar Hareketi [Schools Plastic Free Movement] adlı projenin öğretmen eğitimini oluşturan “SPEM Eğitim Programı”, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır,Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Proje Koordinasyon Uygulama  ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Elçin Özgür Büyürkatalay’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

SPEM Eğitim Programı 03.10.2023 ve 04.10.2023 tarihlerinde Ankara İl Merkezinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışan öğretmenler, Gazi Üniversitesi Vakfı Koleji, Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarında çalışan toplam 39 öğretmenin katılımı sağlanmıştır. SPEM Eğitim programı kapsamında öğretmenler; okullarda kapsayıcı eğitim, STEAM Eğitimi ve sürdürülebilir çevre eğitimini birleştiren teorik seminerler ve atölye çalışmalarına katılmışlardır.

SPEM-logo-1